Cenovnik

(SNOB – Something New On Balkan)

Naša agencija ne šalje klijentima promotere / promoterke / hostese / anketare po našem izboru, već je princip da Vi odaberete članove sa portala, ili da Vam mi preporučimo ko je sve slobodan i zainteresovan za tražene termine, i dostavimo Vam spisak, kako bi Vi odabrali sa spiska. Kod podele flajera Vi odlučujete o kriterijumu, na primer da li će deliti flajere samo ženskoj populaciji, ili recimo samo mladim osobama …

Ukoliko odabrani promoter / promoterka / hostesa na promociji ne radi ono sto se od nje/njega očekuje, a da je unapred dogovoreno (kasni na promociju, ide ranije sa promocije, pravi češće pauze, nije ljubazna/ljubazan prema saradnicima ili klijentima …) , javite nam kako bi poslali adekvatnu zamenu. Ukoliko nemamo zamenu, vratićemo novac ili nadoknaditi na Vašoj sledecoj promociji. Nismo imali ovakvih primedbi, ali vredi naglasiti.

Ukoliko iz nekog razloga želite da otkažete promociju, vraćamo 100% iznosa ako to učinite minimum 3 radna dana pre zakazanog termina, dok u slučaju promocija na sajmu, potrebno je da otkažete minimum 10 radnih dana pre početka sajma. Otkazivanjem promocija zbog vanrednog stanja, vraćamo 100% iznosa, bez obzira kad otkazujete.

CENOVNIK ZA SRBIJU od 01.01.2024 : ANKETARI, PROMOTERKE, PROMOTERI OSOBLJE ZA KONFERENCIJE, IZLOZBENO PRODAJNO OSOBLJE, GARDEROBERKE, USLUŽNO OSOBLJE, HOSTESE (klubrestoranevent – događajsajamsvadbaproslavakonferencija), PROMOTERKE (apotekeautomobilibankebrzu hranubuticicigareteflajerimarketinameštajparfimerijepekareprehrambena industrijaprodavniceproizvodištamparijestovarištatržni centritehnologijaturizamzlatare …), VIZUELNI TRGOVCI, PROMOTIVNO OSOBLJE, PROMOTERKE ZA UZORKE, PROMOTERKE NA ROLERIMA. 

ZVANIČNI CENOVNIK: ANGAŽOVANJE PROMOTERA / PROMOTERKI / HOSTESA / ANKETARKI / GARDEROBERKI / MERCHANDISERA / KUHINJSKO OSOBLJE , KONOBARICE- (sa osnovnim znanjem i upotrebom stranih jezika, dok za ozbiljnije prevođenje, pogledajte tabelu ispod) – zakazivanje i uplata 3-30 dana pre promocije

Cene su za Beograd i Novi Sad, dok su za ostala mesta drugacije cene (manje/veće), zavisno koliko imamo članica u tom gradu.

danju (da se završe najkasnije do 20.00h) : 4 sata – od 3.600 DIN ; 6 sati – od 4.800 DIN ; 8 sati – od 6.000 DIN

uveče (da se završe do 22.00h) : 4 sata – od 4.800 DIN

uveče (da se završe do 00.00h) : 4 sata – od 6.000 DIN

sajmovi : 8 sati – dogovor

auto sajam / pored automobila: 8 sati – dogovor

Ukoliko imate ograničen budžet, predložite nam cenu u mejlu, i u opisu navedite koliko dana se radi, koliko Vam je potrebno promotera/promoterki/hostesa, koje je radno vreme, opis posla, i očekujte odgovor u što kraćem vremenskom periodu.

CENOVNIK: PROMOTERKE NA ROLERIMA

danju : 4 sata – od 4.800 DIN; 6 sati – od 7.200 DIN;

CENOVNIK: HOSTESE-PREVODIOCI – na sajmovima, kongresima … (prevođenje i kordinacija izmedju posetioca / gostiju i predstavnika kompanija, na engleskom i/ili nekom drugom jeziku )

danju : dogovor

Ukoliko se trebaju prevoditi 2 jezika istovremeno (npr. engleski i turski), cene su veće.

CENOVNIK: HOSTESE-PREVODIOCI – na sajmovima, kongresima za inostranstvo/inozemstvo… (prevodjenje i kordinacija između posetioca / gostiju i predstavnika kompanija, na engleskom i/ili nekom drugom jeziku )

EX-YU – dnevnica 12.000 din (ili 100 eur) + obezbeđen prevoz, odvojeni smeštaj, hrana

OSTALE DRŽAVE – dnevnica 150 eur + obezbedjen prevoz, odvojeni smeštaj, hrana

CENOVNIK –DISTRIBUCIJA REKLAMNOG MATERIJALA (na preko 10 000 flajera A6 ili A7 format)

Podela flajera u postanskim sanducicima – dogovor

Podela flajera na ruke – dogovor

Podela flajera na vozilima – dogovor

Podela flajera u poslovnim objektima – dogovor

Ukoliko se odlučite za ovakvu tj jeftiniju vrstu distribucije materijala nemate mogucnost odabrira promoterki ili promotera.

CENOVNIK – INFLUENSERI

cena je po dogovoru, zavisno od broja postova i broja pratioca

CENOVNIK – KLABERKE

6 000 din (50e) – (minimum 4 klaberke – 24 000 din ili 200 e)

CENOVNIK – STATISTI

dogovor

——

ZVANIČNI CENOVNIK ZA OSTALE REPUBLIKE – DOGOVOR

NAPOMENA: Ukoliko nakon odrađene promocije, revije, reklame, spota, tv emisije … preko naše agencije, sa našim promoterkama, hostesama, fotomodelima, manekenkama, manekenima ili statistima, pozovete bez našeg znanja tj samoinicijativno neku/nekog od njih za sledeće projekte, objavićemo Vasu kompaniju na našoj stranici CRNA LISTA FIRMI. Nažalost, za ovih 13 godina postojanja, imali smo par takvih slučajeva, doduše zanemarljivih, ali pošto smo izrasli u jednu od najpoznatijih i najboljih agencija u ovoj delatnosti, želimo na taj način da zaštitimo naše poslovanje i autoritet.

Ukoliko imate ograničen budžet, predložite nam cenu u mejlu, i u opisu navedite koliko dana se radi, koliko Vam je potrebno promotera/promoterki/hostesa, koje je radno vreme, opis posla, i očekujte odgovor u što kraćem vremenskom periodu.

Minimalna uplata je 12.000 din ili 100 eur.

VAŽNO: * Cene su informativnog karaktera i navedene su kao orijentacione cene. Cenovnik za članice agencije sa većim iskustvom ili traženije odnosno atraktivnijeg izgleda, su veće od gorenavedenih.