Sarajevo2024

Agenciji SNOB su potrebne promoterke, hostese, kao i promoteri, fotomodeli i manekenke iz Sarajeva (trenutni spisak https://promoterke-hostese.com/category/sarajevo/) , za buduće promocije, sajmove i reklame.

Trenutno imamo potražnju za 40 promoterki, promotera i hostesa za 30-31.05.2024 (lokacije Velesici, Nedzarici, Blazuj). Opis posla je stajanje pored pulta/štanda u marketima.

Trebaće nam i za 26-27 april, nekoliko hostesa sa znanjem engleskog (osnovna konverzacija) za promocije, pored pulta, u Sarajevu, koje se održavaju u organizaciji Turističke asocijacije Sarajeva.

Ovo su trenutna potraživanja, i zbog velike potražnje kadrova, primamo u tim nove članove.

Dnevnice su različite i zavise od vrste angažovanja i radnog vremena.

Takođe, imamo česta potraživanja i za Banjaluku i Mostar, prvenstveno za sajmove u tim mestima.

Bilo bi nam drago da postanete naš član/članica, ako ispunjavate uslove. Upis je besplatan, online, preko linka https://agencysnob.com/member/postani-hostesa/ ili https://promoterke-hostese.com/upis/ . Potrebno je da nam pošaljete svoje fotografije, popunjen obrazac sa sajta, kao i uslikanu ličnu kartu ili pasoš zbog verifikacije.

Naša agencija postoji od 2011-te, i trenutno imamo preko 400 članova (https://agencysnob.com/member/) u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Makedoniji i Hrvatskoj. Za ovih 13 godina postojanja, kroz naš tim je prošlo preko 2000 članova, i sarađjivali smo sa preko 1500 kompanija (spisak je na https://agencysnob.com/reference ).

Ukoliko imate dodatna pitanja, pišite nam na viber +381 63 427 577